Pirkanmaan uutiset

Kerava Tulipalo

Keravan Lintulammenkadulla syttyi tiistai-iltana kerrostalopalo. noin puoli yksi yöllä, että tulipalo oli saatu sammumaan ja jälkisammutustyöt olivat käynnissä. Keravalla on tulipalo kierrätyslaitoksella. LEHTIKUVA / Johanna Vuonokari. KERAVA. Keravan Karhuntassuntiellä L&T:n kierrätyslaitoksella on tulipalo. Kerrostaloasunto tuhoutui tulipalossa Keravalla – pelastuslaitos kantoi ulos pieniä lemmikkieläimiä. Tulipalo syttyi Kauppakaarella.

Kerava Tulipalo

Moottorin Optimointi Turku

Moottorioptimointi Turku ja Raisio Auton moottorin optimoinnin vaikutukset ajoneuvoon. Miksi auton moottori kannattaa optimoida? Mitä hyötyä. Kotimaiset Turbotec moottorin optimoinnit PR-Varustelusta. Lisää tehoa ja pienempi myriamedia.com Avoinna arkisin - TURBOTEC optimointi. Kaikilla optimoinneilla on % tyytyväisyystakuu. Auto on koska tahansa palautettavissa vakioksi. Säästöä polttoaineen kulutukseen – Parempi kierrosherkkyys –.

Moottorin Optimointi Turku

Tanra Ky

Yrityksen Tanra Ky () yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos. myriamedia.com kertoo Tanra Ky yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Yritykselle TANRA KY löytyy seuraavat tiedot:: yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y-tunnus, yritysmuoto, tila, perustettu, kotipaikka, kieli, toimipaikkatyyppi.

Tanra Ky

Kuivakäymälä Omakotitaloon

Vapaa-ajan käymälä moniin käyttökohteisiin! Virtsanerottelun ansiosta hajut ja käsiteltävän jätteen määrä vähenevät. Vuosien kehitystyön ansiosta tuote on. Kodin hajuton kompostoiva sisäkäymälä. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu Ekolet® kuivakäymälä komposto käymälä- ja elintarvikejätteet valmiiksi mullaksi​. Mullis -käymälä soveltuu vapaa-ajan asunnoille ja myös erinomaisesti omakotitaloille. Mullis , matalille perustuksille. Mullis -malli on tehty kohteisiin.

Kuivakäymälä Omakotitaloon

Yit Helsinki

AIB:n Helsingin-toimiston jatkajaksi perustettiin suomalainen yritys Ab Allmänna Ingeniörsbyrån - Yleinen Insinööritoimisto Oy (YIT) vuonna YIT:stä kehittyi​. Search 15 Yit jobs now hiring in Helsinki on myriamedia.com, the world's largest job site. Opening price, Market, Nasdaq Helsinki, 6 month, Vol. ICB Code, , Year Change, No. of trades, Sector, Construction and Materials, Year start​.

Yit Helsinki

Ilmainen Kuvakollaasi Ohjelma

FotoCollage on myös mahtava valokuvaeditori ilmaiseksi. Avainominaisuudet: Tausta ☆ Lisää valkoinen & musta & hämärtävä & gradientinvärinen tausta kollaasi. ☆ Suunnittelimme Selkeä ja monipuolinen ohjelma. Googlen käyttäjä. Valmistaja. Lataa Kuva-Kollaasi Valmistaja ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla. Ilmaiset; Tarjoaa ostoja apissa Siirryn toiseen ohjelmaan. Olet vielä etsimässä tehokas app helposti kollaasi ja muokata valokuvia? Älä etsi enää, tule ja kokeile valokuvakollaasi! Verrattuna muihin apps, tämä.

Ilmainen Kuvakollaasi Ohjelma

Rovanperä

Rovanperä kruunasi hienon kisansa erikoiskoevoitolla rallin päättäneellä Power Stage -ek:lla ja otti viisi MM-pistettä lisää. Kokonaiskisassa voittoon ajoi Hyundain. Rovanperän edelle ehti ainoastaan Hyundain Ott Tänak 17,5 sekunnin marginaalilla. Kakkostila on Rovanperän paras sijoitus MM-sarjassa. Kalle Rovanperä MM-sarjan kärkeen! Upea ajo toi uran parhaan tuloksen. Eilen klo (muokattu eilen klo

Rovanperä

Viskoosi Ekologisuus

Mitä ovat elastaani, polyamidi tai viskoosi? Mistä tulevat silkki ja angora Perinteinen kashmirvuohen kasvatus on suhteellisen ekologista. Vuohien laumat ovat. Kasvina bambu onkin sinällään ekologinen, sillä se kasvaa nopeasti ja tuottaa suuren sadon. Raaka-aineen energiaa ja kemikaaleja vievä prosessointi kankaaksi. Luulin viskoosia ekologiseksi, mutta nyt kuulin, että sen tuotantoon tarvitaan paljon vettä, Viskoosi on selluloosasta valmistettu muuntokuitu.

Viskoosi Ekologisuus

Rotterdam Satama

Rotterdamin satama digitalisoituu vauhdilla IBM:n avustuksella. Teknologian avulla jatkuvassa liikkeessä olevaa valtavaa kokonaisuutta. Rotterdamin satama on suurin satamakaupunki on Euroopassa ja suurin ulkopuolella Aasiassa, joka sijaitsee kaupungin Rotterdamin. RotterdamRotterdamin sataman mittasuhteita on vaikea hahmottaa satamalaiturilta käsin. Euroopan suurin satama on yli 40 kilometriä pitkä.

Rotterdam Satama

Lähtitapiola

Huom! Käytä vain uusimpia selainversioita. Vanhemmilla selainversioilla lomake ei aina toimi oikein. Ota yhteyttä! Haluatko tarjouksen vakuutuksistasi? myriamedia.com kertoo LähiTapiola yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri. LähiTapiola lyhyesti.

Lähtitapiola